Tarsus » Spor » Asayiş »

Vojim Spor Salonundan, May Life Plaza Yönetimi Hakkında Şok İddia ve Paylaşım

Gece yarısı yapılan paylaşımda yer alan iddialardan birisi Hak Edişlerinin ödenmediği belirtilirken, paylaşımda "bizleri kullanıp işi kurdurduktan sonra, bizleri kirli oyunlarla ve zorbalıklarla devre dışı bırakmaya çalışmıştır" ifadeleri geçti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan MAY LIFE plazada faaliyetini sürdüren, VOJİM Spor Kulübü sosyal medya hesabından gece yarısı şok bir paylaşım yapıldı, yapılan paylaşımda Plaza yönetiminin kendilerine hak edişlerinin ödemediğini vurgulayarak, hukuk dışı gelişmelerden bahsedip, şok iddialarda bulunuldu.
Kulübün Sosyal Medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ise şu şekilde; "Değerli üyelerimiz, 1999 yılından bu yana Tarsus’da VOJIM markası ile hizmet vermekteyiz... Yaklaşık 1 yıl önce 5 yıllık bir sözleşme ile plazada ki işimize başladık... Temmuz ayından bu yana plaza yönetimi şirketimizin hak edişlerini ödemediği gibi, markamızı ve bizleri kullanıp işi kurdurduktan sonra, bizleri kirli oyunlarla ve zorbalıklarla devre dışı bırakmaya çalışmıştır. İş yerimize biz yokken gece gizlice girip , ofisimizi ve sizlerin değerli bilgilerinizin de saklandığı bilgisayarlarımızı açmaya , hatta kapı kilitlerini dahi değiştirmeye çalışmışlardır. Bu kişiler bu gece sizlerin bilgilerine erişerek hepinize karşı markamızda kötüleyen bir mesaj göndermiştir. VOJIM olarak bizler hukuk dışı yaklaşım ve zorbalığa asla boyun eğmeyeceğimizi bildirir yarın sabah itibarı ile işimizin basında olacağımızı bildiririz. Plaza yönetimini hakkında tüm yasal işlemlerinde başlatıldığını ayrıca bildiririz."
YÜZLERCE ÜYE MAĞDUR OLACAK
Ayrıca, olayın duyulmasının ardından gece yarısı ulaştığımız Vojim Spor Clubü yetkilisinden aldığımız bilgilere göre, yüzlerce üyesi bulunan salonun yarın sabah itibariyle üyeler tesisi kullanamayacak ve bu durumdan ötürü ise üyelerin büyük mağduriyet yaşayacağı kaydedildi.
İşte Yapılan Paylaşımın Ekran Görüntüsü

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.