Kültür Sanat »

Mersinli Genç Fenomen Tevfik Kiraz'ın Sosyal Medya Takipçileri Hızla Artıyor

Sosyal Medya üzerinde büyük kitlelere ulaşan Mersinli Genç Üniversite için gittiği Trabzon'da büyük destek gördü ve yıldızı parlamaya başladı. Yayınlanan içeriklerinin beğeni toplamasıyla Kiraz'ın sosyal medya hesaplarının takipçileri kısa sürede hızla artmaya başladı.


@mersinhaber 'i takip et
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’de Harita Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini sürdüren Tevfik Kiraz isimli Mersinli genç, özgün içerikli videolarıyla kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.
Son dönemlerde Youtube, Instagram gibi sosyal medya ağlarında bir çok isim yayınladıkları videolarla gündeme gelirken Kiraz'ın ürettiği içeriklerin büyük beğeni görmesi üzerine sosyal platformlarda takipçileri hızla artmaya devam ediyor. 21 yaşında genç Mersin’den eğitim almak üzere gittiği Trabzon’da ürettiği video çalışmalarıyla fenomen olma yolunda koşar adım ilerliyor.
Videolarını yakın arkadaşı Taner Tacettin ile birlikte üreten Kiraz, arkadaşı Tacettin ile ortak çalışarak özgün içerikler ortaya koydu. Komedi ağırlıklı çalışan ikili bu çalışmalarına Trabzon ve Mersin başta olmak üzere farklı yörelerinden doneleri harmanlayarak dikkatleri üzerine topladı.
İkili şuanda çalışmalarını @tefoffical ve @tanertacettin adresi üzerinden paylaşıyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.