Kültür Sanat » Yaşam » Güncel »

30 Ağustos Zafer Bayramı Tatil mi? Hastaneler, Bankalar Açık mı?

30 Ağustos (Yarın) resmi tatil mi? Hastaneler, bankalar, PTT ve resmi kurumlar açık olacak mı? İşte Cevabı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta her yıl olduğu gb bu yılda coşkuyla kutlanacak. Pek; 30 Ağustos (Yarın) resm tatl m? 30 Ağustos'ta bankalar, PTT ve eczaneler açık mı? İşte 2018 Zafer Bayramı le lgl merak edlenler.
30 Ağustos günü, ilk kez 1924'te Dumlupınar'da Çal Köyü yakınlarında Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal'in katıldığı bir törenle Başkumandan Zaferi adıyla kutlanmıştır. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi?
30 Ağustos günü, Türkiye'de resmî tatildir. Bu sene perşembe gününe denk gelen 30 Ağustos'ta kamu kuruluşları, tüm devlet dairleri ve bankalar resmi tatil kapsamında mesai yapmayacak.
4 GÜNLÜK TATİL FIRSATI
31 Ağustos resmi tatil kapsamına girmiyor ancak cuma günü yıllık izin kullanmak isteyen vatandaşlar, 30 Ağustos ile birlikte hafta sonu tatilini birleştirerek 4 günlük tatil yapma fırsatını elde edebilecekler.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.