Güncel »

Mersin Tarsus'ta Faaliyet Gösteren, Tarsus Su Parkta Yüzme Kursiyerlerine Sertifika Heyecanı Yaşandı

Tarsus Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tarsus Su Park her yıl olduğu gibi bu yılda yüzlerce yetişkin ve çocuğa yüzme öğretti. Bu yıl düzenlenen sertifika töreni çoşku içerisinde geçti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kursiyerlerin heyecanına ortak olan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Belediyemiz bünyesinde her yıl yüzlerce yetişkin ve çocuğumuzun yüzme öğrendiği Tarsus Su Parktaki sertifika heyecanına ortak olduk. Yüzme öğrenen kursiyerlere sertifikalarını verdik ve emeği geçen hocalarımıza plaket takdim ettik. Tören sonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere madalyalarını verdik. Onların yüzündeki mutluluğu ve heyecanı görmek bizleri fazlasıyla mutlu etti. Belediyemizin bu güzel hizmeti önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Yüzme öğrenen kursiyerlerimizi tebrik ediyor, emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.