Tarsus » Siyaset » Güncel »

Girişimci İş Adamı Rüştü Çopur Eshab-ı Kehf'te Esnafları Gezdi

AK Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Rüştü Çopur esnaf ziyaretlerine Eshab-ı Kehf’ten başladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
A.Adayı Rüştü Çopur  gerçekleştirdiği ziyarette esnafların talep ve şikayetlerini dinledi.
Esnaflar ile yaptığı  ikili görüşmelerde ,Yaşanabilir bir Tarsus isteği ile yola çıktığını dile getiren Rüştü Çopur ‘’ Tarsus’ta kalkınmanın olduğu bir gelecek planımız var. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her fırsatımız da esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz" dedi.
Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacaklarını kaydeden Rüştü Çopur ‘’Biz hayal satmıyoruz. Halkımızın gerçeklerini görüp, onlara gerçekler üzerinden el uzatıyoruz. Görüyoruz ki bir değişim gerekiyor. Yerel ve Genel iktidarı bir araya getirerek , Tarsus’ta kalkınmaya dayalı istihdamı tekrar yaratacağız. Bilinenin aksine bir siyaset anlayışımız var. Kavgacı olmayacağız, sorunlara çözümcü olacağız. Asla ben ,demeyeceğim köylü Ahmet  amcam, Esnaf Ayşe hanımla fikir tartışacak işlere el atacağız. Her şeyden önce şeffaf olacağız’’diye konuştu.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.