Siyaset » Güncel »

Burhanettin Kocamaz Seçimlerde Adaylık Kararını Verdi

Mersin Haber'den yılın bombası. Mersin Büyükşehr Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yerel seçimlerde aday olup olmayacağını açıkladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MersinHaber.com'un aldığı bilgilere göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın bu gün öğle saatlerinde yaptığı toplantıda yerel seçimlerde aday olmayacağını söylediği iddia edildi.
"ADAY OLMAYACAĞIM, AİLEME VAKT AYIRACAĞIM"
İddiaya göre, bu gün öğle saatlerinde üst düzey belediye ve partililerle yaptığı toplantıda konuşan Burhanettin Kocamaz'ın "Partime kırgınım, yerel seçimlerde aday olmayacağım, artık aileme vakit ayırağım." şeklindeki ifadelerle yerel seçimlerde aday olmayacğını ifadeye ettiği bildirildi.
Başkan Kocamaz Açıklama Yapacak
Gündeme gelen bu şok kararın ardından konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, konu ile Burhanettn Kocamaz'ın resmi bir açıklama yapacağı bilgisi alındı.
Hatırlanacağı üzere dün yapılan meclis toplantısında konuşan Kocamaz, "Bu dönemin sonunda 65 yaşına girmiş olacağım. Benim ömrümün 25 yılı belediyecilikle geçmiş olacak. Bir belde belediyesindeki yetkilerin dahi büyükşehir belediyesinde olmamasından dolayı çok rahatsızım. Çektiğimiz emeklerin, verdiğimiz mücadelelerin maalesef istediğimiz sonucu vermemesinden de çok rahatsızım. Onun için yeniden aday olup olmamayı ciddi ciddi düşünüyorum, bu konuda kafam çok karışık. Verdiğimiz mücadeleler istediğimiz sonucu vermiyor. Onun için yeniden aday olup olmamayı ciddi ciddi düşünüyorum. Kafam karışık” demiş ve cümleleri Mersin gündeminde bomba etksi yaratmıştı.
Mersin kamuoyu ise gündemi merakla takip ediyor. (Mersinhaber.com)
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.