Yenişehir » Güncel » Asayiş »

Mersin'de Sahte Para Operasyonu

Yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de gerçekleştirilen sahte para operasyonunda 2 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
Alınan bilgilere göre, Merkez Yenişehir ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bir bankanın ATM'sine sahte para yatırılmaya çalışıldığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Polis, İlhan V.'yi (34) gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 6 adet sahte 50 TL ele geçirildi. İlhan V. sorgusunda, paraları 2 haftadır garson olarak çalıştığı iş yerinin sahibinin oğlu olan Müslüm K.'dan aldığını öne sürdü.
Müslüm K., Dumlupınar Mahallesi Dumlupınar Caddesi'ndeki evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, 2 adet sahte 50 TL ele geçirdi. Şüphelinin işyerindeki aramada ise ruhsatsız 3 tabanca ile pompalı av tüfeği ve farklı çaplarda 247 mermi ele geçirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.