Siyaset » Güncel »

İBT Medya’dan Başkan Şahin’e Ziyaret

İBT Medya, Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin’i ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Gazete, Prodüksiyon, Dijital Medya ve birçok alanda yaptığı işlerle kısa sürede bölgenin bilinen kuruluşu haline gelen İBT Medya, TarsusEsnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin’i ziyaret etti.

TarsusEsnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin’e yapılan ziyarette, İBT Medya Kurucu Sahibi İlkay Beyti Tutucu, İBT Medya Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik, TB Ajans ve MersinHaber.com sahibi Timuçin Bağcı Hazır bulundu.

Yapılan nezaket ziyaretinde konuşan İBT Medya Kurucu Sahibi İlkay Beyti Tutucu, medya sektöründe yaşanan sıkıntılara değindi. Ekonomide yaşanan kur dalgalanmasından dolayı özellikle gazete basımında ciddi maddi zorlukların yaşandığına dikkat çekti.

Gazetecilik sektörü ile iç içe olduklarını ifade eden TarsusEsnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin şunları söyledi: “Her mesleğin bir zorluğu vardır. Gazetecilik sektörününde sorun ve sıkıntıları bulunuyor. En basit örneği gazete çıkarmanın maalesef ciddi anlamda şartları bulunmuyor. Bundan dolayı az bilgi sahibi olanda gazete çıkarıyor. Tarsus’ta bundan dolayı çok sayıda gazete bulunuyor. Bu anlamda sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.