Tarsus » Spor » Güncel »

TİY Basın Sözcüsü Can "İdmanyurdu İçin Her Kes Taşın Altına Elini Sokmalı"

Tarsus İdmanyurdu kulüp basın sözcüsü Hakan Canan Can, kulüp olarak zor günler geçirdiklerini belirtirken, “her kesin artık Tarsus İdmanyurdu için taşın altına elini sokmalı” dedi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İdmanyurdu kulüp basın sözcüsü Hakan Canan Can, 27 Aralık Gazetesi ve Mersin Haber Sahibi Timuçin Bağcı, İBT Medya Kurusu Sahibi İlkay Beyti Tutucu, İBT Medya Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik'e Tarsus İdmanyurdu kulünü ile ilgili son gelişmeleri aktardı.
Kulüp olarak maddi anlam zor günler geçirdiklerini ifade eden Tarsus İdmanyurdu kulüp basın sözcüsü Hakan Canan Can, yönetimde ki birçok kişinin bu işi gönül işi ile yaptığını belirtti.
Şu an için kombine satışlarının devam ettiğini belirten Can, “Şehir Stadının kapalı tribünün orta kısmını kombinelere ayırdık. Bu kombileri uygun fiyata satıyoruz. Uygun durumdaki tüm arkadaşlarımızı, Tarsusluları bu kombileri almaları için çağrıda bulunuyor. Kombine ve bilet satışlarında elde edilen gelirle kulüp için oldukça önemlidir.” Dedi.
Tarsus İdmanyurdu kulüp basın sözcüsü Hakan Canan Can, “Şu anda başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz şu an, takımıza destek amacıyla iş adamlarımızla çeşitli görüşmelerde bulunuyorlar. Takımımızın bu dönemde de başarıya ulaşması için vatandaşlarımızın maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Tüm Tarsusluların ve iş adamlarımızın kişiye özel kombine biletlerimizi alarak şehrimizin takımına sahip çıkmalarını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.