Siyaset » Güncel »

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tuna'dan İttifak Açıklaması

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tuna'dan, yeni bir ittifak açıklaması geldi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Millieyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Mersin Şubesini ziyaret etti.
Burada bir süre iş adamı Hasan Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile gündem hakkındaki gelişmeleri değerlendiren Başkan Tuna ittifak ile ilgili bir açıklama yaptı.
Tuna: ""İttifak olursa benim için daha iyi olur. İşimiz kolaylaşır. Bir rakibiz eksilmiş olur. Tabi bu genel başkanların ve merkezlerin bileceği bir durumdur.Biz seçilirsek, önceki yapılan ve ya yarıda kalan projeleri silip atıp yenisini yapma gibi bir durum söz konusu olamaz. Kentin yararına ne kadar proje varsa devam edeceğiz. Örneğin, 'Engelsiz Kent Mersin' projesi ya da ulaşım sorunu için yapılacak olan 21 bat-çık projesi, Metro projesi gibi projeler mutlaka devam edecek" dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.