Anamur » Eğitim » Güncel »

Anamur Belediye Başkanı Türe, Çocuklarla Buluştu

düzenlenen programa katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe İlköğretim Haftası dolayısı ileÇarıklarEfeler İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldı.
Çarıklar Efeler İlkokulu Bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Program Çarıklar Efeler İlkokulu Okul MüdürüAhmet Cihangir’in açılış konuşması ile başladı.Konuşmasında öğrencilerine yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyen Müdür Ahmet Cihangir, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Programın ardından eğitime yaptığı yatırımlar ve öğrencilerle kurduğu gönül bağı ile vatandaşların takdirini toplayan BaşkanTüreöğrencilerle ve velilerle sohbet etti.
Program sonunda ziyaret hakkında konuşan Türe“Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Ülkemizin gelişmesi eğitimin gelişmesi ile doğru orantılı. Anamur Belediyesi olarak bunun bilinciyle hareket ediyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda her daim öğrencilerimizin emrindeyiz.” Dedi
Başkan Türe ve ekibi ziyaret sonunda öğrencilere hediye taktimindi bulundu. Hatıra fotoğrafı çektiren ekip okuldan ayrıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.