Siyaset » Güncel »

İstemihan Talay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı

Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, gövde gösterisiyle CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.


@mersinhaber 'i takip et
Eski Kültür Bakanı İstemihanTalay, CHP Mersin il binasında yaptığı gövde gösterili basın açıklamasında, Mersin’i geleceğe taşımak için hep beraber yola çıkmak amacıyla toplandıklarını belirtti.
Mersin'in insanların gelip huzur bulduğu, huzur içerisinde yaşadığı bir kent olduğunu vurgulayan Talay, "Bu kenti, geleceğe hoşgörülü bir şekilde, demokratik bir yönetim altında, bütün vatandaşlarımızı eşit gören, hepsiyle bütünleşen bir yerel yönetim anlayışıyla yönetmek bizim görevimiz olacaktır." diye konuştu.
Yüksek sıcaklığa rağmen çok sayıda vatandaşa hitap eden Talay, Güçlünün değil, haklının hakkını aldığı, sorunlarının çözüldüğü bir yerel yönetim kuracaklarını belirrtti. Talay, şunları söyledi: "Ben bu yola çıkarken, 40 yıllık birikimimi, kendi adıma yaptığım üretimi, adımı, ismimi ve bir ölçüde hepinizin önünde şerefimi ve namusumu koyarak yola çıkıyorum. Biz hiçbir zaman yapacağız anlayışı içerisinde olmuyoruz. Konuştuklarımız sadece yaptıklarımızın tekrarıdır. Geçmiş zamanla konuşarak geleceğe ışık tutuyor, geleceğimizi belirlemek istiyoruz."
Talay'ın başkan aday adaylığı açıklamasına çok sayıda partili, sivil toplum örgütleri, dernek yöneticileri katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.