Güncel » Asayiş »

Mersin'de Kahvehaneye Fuhuş Operasyonu

Mersin'de bir kahvehanede, Suriyeli kadınlara fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla operasyon düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Akdeniz ilçesi Mesudiye Mahallesi'nde ruhsatı ve tabelası olmayan bir kıraathanede fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
Söz konusun kahvehaneye baskın düzenleyen ekipleri,kahvehane içerisine yapılan 'özel' bölümde kadınlara fuhuş yaptırıldığını, müşterilerin ise çay, kahve içme bahanesiyle bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine operasyon düzenleyen ekipler, bir erkek şahıs ile bir Suriyeli kadını fuhuş yaparken yakaladı.
Baskında, iş yeri sahibi A.G. ile Suriye uyruklu kadınlar N.A. ve M.E'yi ile baskın esnasında gizli bölümde fuhuş yaptığı iddia edilen F.H. ile Suriye uyruklu kadın R.A. da yakalandı.
Emniyete götürülerek ifadesi alınan F.H. serbest bırakılırken, Suriyeli N.A. M.E. ve R.A. iseİl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.
İş yeri sahibi A.G ise "fuhuş, fuhşa yer ve imkan sağlama" suçundan adliyeye sev edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.