Güncel » Asayiş »

Mersin 112 Ekibi Trafik Kazası Geçirdi

Mersin'de 112 Acil Ekibi trafik kazası geçirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Mezitli ilçesinde Battı-Çıktı kavşağında meydane gelen trafik kazasında, ambulansta bulunan sağlık personelli yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağrılan başka bir ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Konu ile ilgili Mersin Sağlık Sendikası yaptığı açıklamada: " Mersin Mezitli 2 nolu 1130 kodlu ekibimiz 23 Eylül Pazar günü Mezitli battı-çıktı kavşağında kötü bir kaza geçirmiştir. Kaza sonucunda ekipte bulunan Doktor ve ATT arkadaslarimiz yaralanmış, Ambulans şoförümüz kazayı hafif sıyrıklarla atlatmış olup, arkadaslarımızın herhangi bir hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Sağlık Sen Mersin Ailesi olarak Hastalara ilk yardim ve acil mudahale yapmak icin kendi canlarini tehlikeye atan sağlık çalışanlarımıza acil şifalar diliyor, başta 112 çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımiza gecmis olsun dileklerimizi iletiyor bu ve benzeri olaylarin yasanmamasini temenni ediyoruz." diyerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.