Kültür Sanat » Güncel »

Tanıtım Elçilerin Yeni Hedefi Mersin

22 Eylül’de yola çıkan bisiklet tutkunları tanıtım elçileri, bin 400 kilometre yol yaparak 6 Ekim’de Mersin’e ulaşmayı planlıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Didim’den daha önce Edirne’ye ve Konya’ya kadar pedal çeviren Didim Poseidon Bisiklet Derneği üyeleri, bu kez rotayı Mersin’e çevirdi. Didim Poseidon Bisiklet Derneği üyeleri Cihan İpekçiler ile Sabri Karakaya, 22 Eylül günü Didim’den Mersin’e kadar sürecek bisikletle gezinti için pedal çevirmeye başladı. Didim Poseidon Bisiklet Derneği logolu formalarıyla yolan çıkan ekibi, Didimli bisiklet tutkunları uğurladı.
TANITIM ELÇİLERİ
Didimli bisiklet tutkunları bin 400 km yol yaparak 6 Ekim’de Mersin’e ulaşmayı planlıyor. İkili, gezip gördükleri yerler ile kamp yaptıkları yerlerin fotoğraflarını Facebook'ta '@Bisikletlegez' sayfasından paylaşarak bölgelerin tanıtımını yaparken, gittikleri yerlerde de Didim’in tanıtım elçiliğini üstleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.