Spor » Güncel »

Tarsus İdmanyurdu- Çaykur Rize Ziraat Türkiye Kupası Maçı Hangi Kanalda

Temsilcimiz, Tarsus İdmanyurdu Ziraat Türkiye Kupası maçında Çaykur Rize ile karşılaşacak. İşte maçı canlı yayınlayacak kanal!


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye Kupası 3.Tur eleme maçında Çaykur Rizespor ile Tarsus İdmanyurdu bu gün karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 20.30'da başlayacak. Maç A SPOR Ekranlarından naklen yayınlanacak.
Tarsus İmdanyurdu'nun rakibi olan Çaykur Rizespor Spor Toto Süper Ligde ilk 6 haftada henüz galibiyet alamazken, Çaykur Rize spor oynadığı 6 maçta 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Rize ekibi rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde 8 gol gördü.
Tarsus İdmanyurdu ise ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. İdmanyurdu attığı 9 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü.
Karşılaşma saat 20.30'da A Spor ekranlarında Çaykur Didi Stadında başlayacak. Mücadelede Ali Şansalan düdük çalarken yardımcılıklarını Önder Yılmaz, Gökmen Baltacı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.