Güncel » Dünya »

Güzellik Kraliçesi Tara Fares Öldürüldü

Güzellik kraliçesi ve moda blogu yazarı Tara Fares, otomilin içinde silahla vurularak öldürüldü.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Iraklı model, moda blogu yazarı ve eski güzellik kraliçesi Tara Fares başkent Bağdat'ta otomobilinin içinde silahla vurularak öldürüldü.
Instagram hesabında yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunan ve 2014 Miss Bağdat güzellik yarışmasının birincisi olan Fares, başkent Bağdat'ın Kam Sara mahallesinde aracının içindeyken kimliği belirsiz saldırganlarca 3 el ateş edilerek öldürüldü.
Irak İçişleri Bakanlığı 22 yaşındaki genç kadının cinayetinin soruşturulduğunu duyururken, Kurdistan 24 haber portalı Fares'in son haftalarda Irak'ta öldürülen moda ve güzellik endüstrisiyle bağlantılı 3. kadın olduğunu vurguladı.
Ağustos ayında güzellik merkezleri sahibi 2 kişi evlerinde şüpheli biçimde öldürülmüştü. Birkaç gün önce de önde gelen Iraklı kadın hakları aktivisti Soad el Ali adlı kadın Basra kentinde aracının içinde vurularak öldürülmüştü.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.