Eğitim »

Eğitim Bir-Sen'de Seçim Heyecanı Hüsamettin Aktaş Yeniden Aday

Tarsus Eğitim Bir-Sen'de seçim heyecanı başladı. Mevcut İlçe Başkanı Hüsamettin Aktaş'ın yeni dönem için tekrar aday olduğu kaydedildi.


@mersinhaber 'i takip et
Aktaş yaptığı açıklamada 2010 yılında Tarsus Eğitim Bir-Sen Başkan yardımcılığı ile başlayan sendikal yürüyüşün 2014 yılında Tarsus Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı olarak devam ettiğini kaydetti.
Başkan Aktaş açıklamasına şu sözlerle devam etti;" Sizlerin teveccühü ile almış olduğumuz bu kutsal görevi hakkıyla yapabilmek için canla başla çalıştık ve sendikamızı hılful fudul anlayışıyla bir adım daha ileriye taşıyabilmenin gayreti içerisinde olduk.
Bu kutlu yürüyüşümüzde bizlere inanan güvenen desteklerini her zaman hissettiğim çok değerli üyelerimize ve çok kıymetli yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Yine yol arkadaşlarımla birlikte bu kutlu yürüyüşe sizlerden alacağımız destek ile tekrar yürümek istiyoruz.
Değerli arkadaşlarım 06 Ekim 2018 tarihinde yapılacak olan Tarsus Eğitim Bir Sen ilçe temsilciliği ve delege seçimimde tekrar aday olduğumu siz değerli üyelerimize duyururum.
Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Yardımcımız olsun, hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşaAllah." diye konuştu.
Kaynak: Tarsus Objektif

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.