Yaşam » Güncel »

Mersin'de Yürek Burkan Görüntü

Mersin'de yol kenarında biriken buğdayları toplayan bir kadının görüntüsü yürek burkarken bir yandan da takdir topladı.


@mersinhaber 'i takip et
Her gün yüzbinlerce aracın geçtiği Tasus-Mersin D-400 karayolunda objektiflere yansıya bir görüntü Mersin'deyürek burkarken bir yandan da bir çok vatandaşında takdirini topladı.
Buğday, mısır ve bakliyat taşıyan araçlardan yola savrularak yol kenarında biriken buğday ve mısır tanelerini elindeki bir süpürge yardımıyla toplayan bir yaşlı kadının görüntüsü dikkat çekti.
Fotoğrafı çekerek sosyla medyada paylaşan Mehmet Rıfkı Akkaya, "Burası Mersin-Tarsus karayolu... Bir kadın elinde faraş ve süpürgeyle yoldan geçen kamyonlardan dökülen toz-toprak içindeki bir avuç buğdayı toplamaya çalışıyor. Topladıklarını bir çuvala koyuyor ve muhtemelen eve gidince tek tek ayıklayıp temizleyecek ve eşine, çocuklarına aş edecek." ifadelerini kullandı.
Akan trafiğe aldırmadanBuğday tanelerini yanında getirdiği poşete dolduran yaşlı kadının bunları daha sonra eve götürdüğü görüldü. Akıllarda her gün binlerce insanın dikkat etmediği bir durumu yaşlı kadının dikkat etmesiyürek burkarken bir yandan da takdir topladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.