Güncel » Asayiş »

Mersin'de Tarım İşçilerinin Ölüm Yolculuğu

Mersin'de yasak olmasın rağmen bir kamyonetin kasasında tarım işçileri taşındı. İşçilerin düşmemek için bir birilerini sıkıca tutukları görüldü.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Her gün yüzbinlerce aracın geçtiği Mersin D-400 Karayolunda ilerleyen bir araç korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
D-400 Karayolu Mersin-Tarsus istikametinde yasak olmasına rağmen, açık bir kamyonettin kasasında tıka basa tarım işçlileri taşındı. Kamyonetin içersinde yer kalamdığı için işçi,lerin düşmemek için bir birlerine sıkıca sarıldıkları görülürken, araç sürücü yaşanan tehlikeye aldırmadan yoluna son hızla devam ettiği görüldü.
Tarım işçilerin kamyonet kasasına adeta istiflendiği görülürken,diğer sürücüler bir tehlike yaşanmaması için araçtan uzaklaştıkları görülürken bazı sürücüler ise kamyonet sürücüsüne korna çalarak tepki gösterdiler.
İşçileri taşıyan kamyonet sürücü hiç bir şeye aldırmadan akan trafikte diğer sürücülerinin meraklı bakışları arasında kısa sürede gözlerden uzaklaştı. (MersinHaber.com)
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.