Tarsus » Sağlık » Güncel »

Mersin Haber'den Başhekim Ahmet Serdar Ünlü'ye Ziyaret

Mersin Haber , Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ahmet Serdar Ünlü'yü makamında ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Hızlı ve objektif habercilik anlayışı ile Akdeniz bölgesi ve özellikle Mersin'de en çok ziyaret edilen haber sitesi konumunda olan ve tescilli marka olan MersinHaber.com ekibi, Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Serdar Ünlü'yü makamında ziyaret etti.
Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ahmet Serdar Ünlü'ye yapılan ziyaret,MersinHaber.com ve 27 Aralık Gazetesi sahibi Timuçin Bağcı, İBT Medya Kurucu Sahibi İlkay Beyti Tutucu, İBT Medya Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik, hazır bulundu.
Ziyarette hastane ile ilgili yaşanan sıkıntıları dile getirenİBT Medya Kurucu Sahibi İlkay Beyti Tutucu, vatandaşların Tarsus Devlet Hastanesi ile ilgili yaşadıkları sıkıntılarıTarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Serdar Ünlü'ye iletti.
Hastane yönetimi olarak Tarsuslu vatandaşlara hak ettikleri sağlık hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Başhekim Ünlü, yaşanan bazı sorun sıkıntıları çözmek için çabaladıklarını ifade etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.