Siyaset » Güncel »

Mersin İyi Parti Yeni İl Yönetimi Belirlendi

Mersin’de, İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca, yeni oluşturulan İl Yönetim Kurulu’nu açıkladı.


@mersinhaber 'i takip et
İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, yaptığı açıklamada, yeni yönetimde 60 ismin yer aldığını belirterek, "24 Haziran seçimlerinden sonra, parti teşkilatlarımızın yenilenmesi çalışmaları neticesinde, İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Genel Merkezimizin görevlendirmesi neticesinde, hızla hareket ederek, yönetim kurulumuz oluşturulmuş ve yetkili makamlarca onaylanmıştır" dedi
Başkan Koca, İYİ Parti’nin, kısa bir süre önce kurulmuş olmasına rağmen, halkın gösterdiği teveccühle TBMM’ne girdiğini ifade ederek "İYİ Parti, Türk siyasi hayatında köklü değişikliklere yol açmış, iktidar alternatifi olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. Parti olarak, gerek Türkiye’de, gerekse Mersin’de ciddi hedeflerimiz vardır. Bu hedeflere ulaşmak için, gece gündüz demeden çalışacağız. Kapımız her zaman, değerli hemşerilerimize açık olacaktır. Sizlerle birlikte aşamayacağımız, üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun olamayacağını düşünüyorum."dedi.
İŞTE İYİ PARTİ MERSİN İL YÖNETİMİ

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.