Tarsus » Güncel »

Mersin'de Vatandaşı Elektrik İsyanı

Mersin'de sürekli elektrik kesintisi vatandaşları isyan ettirme noktasına getirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de sürekli kesilen elektrikler hayatı olumsuz etkilerken bazı vatandaşlar ise gün içerisinde defalarca elektriklerin kesildiğini belirterek artık kesintilerin son bulmasını istedileri.
Konuyla ilgili yaşadığı sıkıntı İhabr Hattımıza bildiren Emre Dereli isimli bir vatandaş gün içerisinde defalarca ani elektrik kesintisinin yaşandığını belirterek yetkililerden çözüm bulunmasını istedi.
Mersin'in Tarsus ilçesi Kemal Paşa Mahallesinde ikmaet ettiğini belirten Emre Dereli konuyla ilgili şunları iletti: "Evimin bulunduğu Kemalpaşa Mahallesi 2530 sokakta 2016 yılından yana sürekli elektrik kesintisi yaşıyorum. Bu duruma artık son verilmesini bu işin düzeltilmesini istiyorum. İki yıldır konuyu defalarca Toroslar EDAŞ'a bildirdim. Gelsinler baksınlar onarim yapsinlar diye bekliyorum ne gelen var ne giden. Kimsenin gelip inceleme yapmamasına rağmen her şikayetime cevap olarak , olumsuz hava koşulları yeni abonelerin hatta bağlanması üçüncü şahıslar tarafından şebekeye zarar verilmesi nedeniyel kesinti olduğunu belirtiyorlar. Peki buna bir çözüm alıyorla mı hayır. Bu nereye kadar sürecek Artık isyan etmes derecesine geldi. Yetkili kişiler kimse bir an önce çözüm bulunsun. bir yerde günde 5-10 defa elektrik kesilir mi? Şehrin göbeğinde elektrik sorunu yaşıyoruz " diyerek tepki gösterdi.




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.