Yaşam » Sağlık » Güncel »

Mersin'de Hastane Bahçesinde ki Hurda Yığını Kaldırıldı

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi bahçesinde biriktirilen hurda yığını yaptığımız haberin ardından kaldırıldı.


@mersinhaber 'i takip et
26 Eylül 2018 tarihinde MersinHaber.com olarak Mersin’de Hastane Bahçesi Hurdacıya mı kiralandı başlığı altında gündeme getiridiğimiz, Tarsus Devlet Hastanesi’nin 82 Evler Mahallesinde bulunan Ana Hizmet Binası arka bahçesinde biriktirilen atık ve hurdalar, yapılan çalışmalarla kaldırıldı.
Tarsus Devlet Hastanesi Ana Hizmet Binası arka bahçesinde biriktirilen atık ve hurdalar adeta dağ halini aldı. Bir hastaneden daha çok hurdacıyı andırdığını belirten vatandaşlar, burada mikrop ve hastalıkların yayıldığını belirterek oluşan görüntüye tepki göstermişlerdi.
Yaptığımız haber Mersin kamuoyunda geniş yankı uyandırırken hastane yönetimi bu gün itibariyle hastane bahçesinde bulunan ve çoğu hastane de kullanılan malzemelerden, mobilyalardan ve diğer araç gereçlerden oluşan hurdalar, yapılan çalışma ile kaldırıldı.
Hurdalar görüntü kirliliğinin yanı sıra mikrop oluşumu için uygun ortam oluşturuyordu!

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.