Bozyazı » Güncel » Asayiş »

Mersin Bozyazı'da Otomobil ile TIR Kafa Kafaya Çarpıştı Halil İbrahim Balcı ve Musa Topal Hayatını Kaybetti

Mersin'de otomobil ile Tır'ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ağır yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Bozyazı ilçesi Silifke-Antalya D-400 karayolu Tekeli mahallesidegece ssatlerinde Tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre D-400 karayolu üzerinde Mersin'den Antalya istikametine gitmekte olan F. A.(45)'ın kullandığı 33 FF 966 plakalı Tır ile karşı istikametten gelen Halil İbrahim Balcı´nın(25) kullandığı ve içerisinde eşi Ruken Balcı,Musa Topal'un olduğu 33 R 5527 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 ekibi ve İtafiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler hurdaya dönenen otomobilden otomobil sürücüsü Halil İbrahim Balcı ile Musa Topal'ın cansız bedenini çıkardılar.
Kazadayaşamını yitiren otomobil sürücüsü Halil İbrahim Balcı'nın 8 aylık hamile eşi 30 yaşındaki Ruken Balcı ise ağır yaralı olarak Bozyazı Devlet Hastanesinde ilk müdahelesi yapıldıktan sonra, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.
Tır sürücüsü göz altına alınırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.