Erdemli » Güncel »

Mersin'de 2 Bin Rakımda Yol Çalışması

Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına giren Karakeşli Mahallesi'nde ilkleri yaşamaya devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına giren Karakeşli Mahallesi'nde ilkleri yaşamaya devam ediyor. Yapılan hizmetler vatandaşlar tarafından takdir toplarken, Yüğlük yaylasında 2.200 rakımda stabilize yol çalışması ve hizmetleriyle belediye Karakeşli'ye de imzasını atıyor.
Yıllardır pek çok hizmetten mahrum kalan Karakeşli Mahallesi büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi hizmet alanına girmesiyle tarihinde görmediği hizmetlerle tanışmaya devam ediyor. Karakeşli Yüğlük yaylasında Erdemli Belediyesi Fen İşleri ekipleri 2.200 rakımda stabilize yol çalışmasına devam ediyor. Erdemli Belediyesi’nin müdahalesi sayesinde her mahallede büyük bir değişim yaşanırken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi.
HER SOKAĞI ADIM ADIM ARŞINLIYORUZ
Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını hatırlatan Başkan Tollu, belediye çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında; hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ‘Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek içinde canla başla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
İRFAN KESKİN: "ÇOBANA DA HİZMET VARMIŞ"
Yüğlük yaylasında yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını dile getiren vatandaşlar belediye hizmetleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. İrfan Keskin, 1923'te mührü aldıklarını ama hiçbir hizmet görmediklerini anlatarak, Mükerrem Tollu sayesinde hizmetle tanıştıklarını söyledi. Keskin, "Çobana da hizmet varmış. Yıllar sonra hizmetle tanıştık. Gururluyuz, mutluyuz. Allah bu millete hizmet edenlerden razı olsun. Başkanımız Mükerrem Tollu'ya sonsuz teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.