Tarsus » Güncel » Asayiş »

Mersin Tarsus’ta Feci Kaza Erkan Uca Hayatını Kaybetti, Erdal Uca Yaralandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Kaza, Mersin-Tarsus Otoyolu Batı Gişesi kavşağında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Erdal Uca (30) yönetimindeki 33 EAY 91 plakalı çekici ve 33 BTE 89 dorse plakalı tır, seyir halindeyken, yağış nedeniyle yolun kayganlaşmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi.
Meydana gelen kazada sürücü Erdal Uca ağır yaralanırken, yanında bulunan kardeşi Erkan Uca (20) ise olay yerinde hayatını kaybetti
Olay yerine çağrılan Mersin Büyükşehir Belediye İtfaiye Ekiplerine bağlı Arama Kurtarma (MERKUR) ekiplerinin çalışmasının ardından sürücü Erdal Uca ağır yaralı olarak araçtan çıkarılarak olay yerinde bekletilen 112 Ekiplerince Tarsus Medical Park Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada hayatını kaybeden Erkan Uca’nın cansız bedeni ekipler tarafından çıkarılarak Tarsus Belediyesi cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (A. Hakim Kurt-MersinHaber.com)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.