Yaşam » Güncel » Asayiş »

Meteorolojiden Toz Taşınım Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Suriye üzerinden gelecek olan toz aşınımı konusunda uyarıda bulundu. Toz taşınımından Mersin'de etkilenecek.


@mersinhaber 'i takip et
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre Suriye üzerinen gelen toz taşınımı sebebiyle, yurdun büyük bölümünü etkisi altına alacağı kaydedilddi.
Yapılan açıklamada, "Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının, bu gün itibari ile Mersin ve İlçelerinde GÜneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun; İç Anadolu'nun batısı, Doğu Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile zamanla Marmara'nın doğusunda düşük yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor.
Toz taşınımı hadisesinin sebep olacağı görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı: 16.10.2018 18:00-17.10.2018 23:59
Oluşması Muhtemel Riskler: Ulaşımda Aksamalar " denildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.