Kültür Sanat » Güncel »

Tarsus Humusu Antalya YÖREX Fuarında

Coğrafi İşaretini aldığı “Tarsus Humusu” ile 24-28 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e katılacak.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Coğrafi İşaretini aldığı “Tarsus Humusu” ile 24-28 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e katılacak.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Anadolu'nun dört bir yanından gelen binlerce ürünün yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu YÖREX’e katılıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, her yıl “Sizin oraların nesi meşhur?” sloganıyla düzenlenen YÖREX 24 – 28 Ekim 2018 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile saat 20.30 arasında, ücretsiz olarak, ziyaret edilebilecek.
Yöresel ürünlerin markalaşması, ticari değerinin artırılması açısından çok değerli olan fuar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce oda, borsa, ajans, kooperatif ve firmayı Antalya’da buluşturacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.