Siyaset » Güncel »

MHP'li Baki Şimşek Mersin'in Bitmeyen Sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, mecliste Mersin'in bitmeyen projelerini sordu.


@mersinhaber 'i takip et
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek TBMM Genel Kurulunda Mersin’in sorunlarını gündeme getirdi. Çeşmeli-Taşucu otoyolunun durumunu soran Şimşek, konuların takipçisi olduklarını ifade etti.
Üç dönemdir Milliyetçi Hareket Partisinden Mersin Milletvekili olarak, Mersin’in sesi ve soluğu olmaya çalıştığını söyleyen Şimşek yaptığı konuşmasında, “Üç dönemdir Yüce Meclis’in çatısı altında Mersin Milletvekili olarak görev yapmaktayım. Milletvekili olduğum her dönemde Mersin’de Çeşmeli-Taşucu otoyolunun yapılacağı her seçim dönemi televizyon ekranlarından ve billboardlardan gösterilmiştir.
Ne yazık ki Ulaştırma Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre ihale bir kez daha ertelenmiştir. Bakanlığın Mersin'le ilgili sorunlara sahip çıkmasını talep ediyorum. Enerji zirvesi yapılmış, Türkiye'nin 500 ilçesine ve 81 iline doğal gazın yılbaşına kadar geleceği söylenmiştir. Mersin'de Mersin merkez ve Tarsus dışında hiçbir ilçede doğal gaz yoktur.
Buradan, ben, Hükümete ve bütün Mersin milletvekillerine sesleniyorum… Mersin'in sorunlarına hep birlikte çözüm bulalım, hep birlikte sahip çıkalım diyorum, saygılarımı, sunuyorum” şeklinde konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.