Sağlık » Güncel » Asayiş »

Mersin Şehir Hastanesi Mikrop Saçıyor

Mersin Şehir Hastane’sinde bulunan hasta ve hasta yakınlarının oturduğu koltuklardan mikrop saçılıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de yaklaşık 2 yıl önce açılan ve her gün binlerce hasta ve hasta yakının uğradığı Mersin Şehir Hastanesinden şikâyetler eksik olmuyor.
Son olarak birçok vatandaş, hastanenin poliklinik ve servis odalarında bulunan kumaş koltuklarının pislikte oturulamaz halde olduklarını dile getirdiler.
Koltuklardaki kirin mikrop ve hastalık saçtığını dile getiren bir hasta yakını, “Burası bir sağlık merkezi. Ama gel gör ki koltuklar hastalık saçıyor. Bu koltuklar hastane açıldığından bu yana burada. Ama yaklaşık 2 yıl epeyce yıpranmış ve kirlenmiş durumdalar. O kadar kirliler ki insanın midesini bulandırıyor. Birçok kişi bu kirli koltuklara oturmayıp ayakta kalmayı tercih ediyorlar. İnsanlar buraya sağlık bulmaya geliyor fakat burada hastalık saçılıyor. Hastane yetkileri acaba buralarda gezmiyorlar mı, bu pisliği görmüyorlar mı diye merak ediyorum. Yetkililerin sürekli hastanede dolaşıp nerede ne eksiklik var diye dolaşması gerektiğini düşüyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan haberde kullanılan fotoğrafların eski olduğunu belirten bazı yorumlar üzerine fotoğrafların dün çekildiği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.