Sağlık » Güncel »

Mersin Şehir Hastanesindeki Kirlik Koltuklar Yenileriyle Değiştirildi

Mersin Şehir Hastanesinde bulunan ve kirlenmiş sağlığa uygun olmayan koltuklar hastane yönetimin kararıyla yenileri ile değiştirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin şehir Hastanesinde bulunan kirli ve eski koltuklar ile ilgili “Mersin Şehir Hastanesi Mikrop Saçıyor” başlığı altında gündeme getirmemizin ardından yetkililer harekete geçerek kirlenmiş sağlığa uygun olmayan koltuklar hastane yönetimin kararıyla yenileri ile değiştirildi.
Mersin Şehir Hastanesinde dün bir vatandaşa tarafından Çocuk Polikliniğinde çekilen ve oldukça kirlenmiş olan kumaş koltuklar ile ilgili olarak bu gün yaptığımız haberin ardından Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve Mersin Şehir Hastanesi yetkilileri harekete geçti.
Konuyla ilgili olarak MersinHaber.com’a açıklamalarda bulunan Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, “Hasta bekleme alanlarında bulunan açık renkli kumaş koltuklar yoğun kullanıma uygun olmadığı tespit edildikten sonra değiştirilmeye gidilmiş. Hastanemizde toplamda 750 koltuk bulunuyor. Tüm koltukları aynı anda değiştirmek sorun teşkil edeceğinden eski koltuklar peyderpey sahadan çekilerek hijyen , yoğun kullanıma uygun deri koltuklar ile değiştirilmiştir. Eski koltuklar kılıflar değiştirilerek değerlendiriliyor. Bu konu ile ilgili gerek vatandaşımızın gerekse sizin duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanıldı.
Öte yandan bu gün habere söz konusu olan Çocuk Polikliniğinde bulunan kirli koltuklarında hijyen, yoğun kullanıma uygun deri koltuklar ile değiştirildiği ifade edildi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.