Siyaset » Güncel »

İyi Parti Lideri Meral Akşener ' den Flaş Kocamaz Açıklaması

İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et
Bir dizi proğrama katılmak için Mersin’in Anamur ilçesine gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sorulan bir soru sonrası Burhanettin Kocamaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partisi MHP’den aday yapılmayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın alacağı konum herkes tarafından merakla beklenirken, konu İYİ Parti liderine de soruldu.

Anamur ziyareti sonrasında Kanal 33 mikrofonlarına konuşan Meral Akşener, Kocamaz ile ilgili soruya şu yanıtı verdi;‘’Burhanettin Kocamaz benim hacı başkanım dediğim bir kişidir ve birbirimizi hiç incitmedik. Kendisini çok başarılı buluyorum ama bir karar verecek. O kararın da iyi olmasını ümit ediyorum.’’

Öte yandan İYİ Parti  Anamur Belediye Başkan Adayı da mevcut başkan Mehmet Türe oldu. Meral Akşener yaptığı konuşma sonrası Türe’yi kürsüye davet ederek adaylığını açıkladı. (Gündem33 )

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.