Tarsus »

Mersin Tarsus'ta PTT'nin Dağıtım Arabaları Yayaya Geçit Vermiyor!

Mersin'in Tarsus ilçesi kent merkezinde bulunan PTT'nin ilçe merkez binası önünde, ardı ardına sıralanan posta-kargo dağıtım araçları nedeniyle vatandaş karşıdan karşıya geçemiyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus merkez Yeni Ömerli Mah. Atatürk Cad. 4101. Sokakata, yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgede bulunan, PTT Tarsus Merkez Müdürlüğü binasının önünde, Atatürk Caddesi üzerinde yolun sağ tarafına sıralanan, bazı zamanlarda ikinci şeridi işgal eden araçlardan vatandaşlar şikayetçi.
27 Aralık Gazetesine ulaşarak şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, "Tarsus Posta hanesinin (PTT Tarsus Merkez Müdürlüğü)nün bulunduğu noktada karşıdan karşıya geçmek neredeyse imkansız. Karşıdan karşıya geçtiğimizde, kaldırıma geçmek için araçların arasında bir boşluk bile bulamıyoruz. Araçların bazı zamanlarda iki şerid halinde park edildiği oluyor, bu durumda zaten dar olan yolda akan trafik söz konusu ve bu durum her an bir kazaya yol açabilir. Lütfen yetkililer bu konuda gerekeni yapsınlar, sesimizi duyurun" dediler.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.