Akdeniz » Güncel »

Mersin Akdeniz'de Her Yağmur Sonrası Oluşan Su Birikintisine Çözüm İstiyor

Mersin Akdeniz Hürriyet Mahallesi sakinleri yağmurdan sonra oluşan, neredeyse günlerce kalan su birikintilerinden mağdur oluyor.


@mersinhaber 'i takip et
İlk olarak 21 Ekim günü ihbar hattımıza gönderilen görüntülerde, yağmurun ardından su birikintisinin oluştuğu ve yağmur durmasının ardından saatler, hatta günler geçmiş olmasına rağmen suların çekilmediği görünüyor. Vatandaşlar 25 Ekim günü tekrar yağan yağmurdan sonra da yine ortaya çıkan benzer görüntüleri ileterek, tekrar durumdan şikayetçi oldu.
Mersin Akdeniz Hürriyet mahallesi Atatürk Caddesi Karakol sokağında, yağmur sonrası biriken sular vatandaşı mağdur ediyor. Mağduriyetlerini dile getirerek, sorunlarının çözüm bulmasını talep eden mahalleli, "Bizler mahalle sakinleri olarak, neredeyse yağmur yağmasın diye dua edecek hale geldik. Her yağmur sonrasında biriken sular adeta göle dönüşüyor. Su birikintilerinin bulunduğu yollar ve sokakları yine bizler kullanmak zorundayız, ailemiz ve çocuklarımız işlerine, okullarına gitmek için buradan geçmekte, ancak biriken sular nedeniyle güçlük çekiyoruz. Sayın yöneticilerimizden çözüm istiyoruz." dediler.




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.