Kültür Sanat » Güncel »

Mersin'de 2 Şehidin Olduğu Gün, Mersin Forum AVM'nin Bu Akşam Yapılacak, 11. Yıl Kutlaması İptal Edilecek Mi?

Türkiye ve Mersin Tunceli’de donarak şehit olan askerlere ağlarken Mersin Forum AVM’nin 11. kuruluş yıl dönümü eğlencesi için gündüz saatlerinde kurulan konser platformu, vatandaşın tepkisini çekti.


@mersinhaber 'i takip et
Tunceli’de hain terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyon sonrası donarak şehit olan, 2 Mersinli askerimiz Uzm. Çavuş Asım Türkel ve Uzman Çavuş Ferruh Dikmen’in acısı yüreklere kor gibi düştü.
Tüm Türkiye ve Mersinliler şehitlerine ağlarken, Mersin Forum AVM’nin bu akşam (27 Ekim 2018 Cumartesi günü) 11. kuruluş yıl dönümü nedeniyle eğlence programı düzenleyeceğini öğrenen Mersinliler tepki gösterdi.
Forum Mersin, 11. yıl kutlamaları kapsamında bu akşam düzenleyeceği konser için gündüz saatlerinde konser platformunu gören vatandaşlar, tepki göstererek, kutlama konserlerinin iptal edilmesi gerektiğini ifade etti. Mersinli duyarlı vatandaşlar, “daha şehitlerimizin naşı yerdeyken, şehitlerimin ateşi daha yüreklerdeyken Forum AVM’nin konser düzenlemesi kesinlikle kabul edilemez bir durumdur. Bu etkiliklerin iptal edilmesi gerekiyor.” Şeklinde ki ifadelerle tepki gösterdiler.


Fotoğraf: Mersin Bilinçli Sürücü

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.