Güncel »

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Tunceli şehit düşen 2 askerin Mersin'de kiailelerine taziye ziyaretinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında operasyonda soğuktan dolayı donarak şehit olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel ve şehit Jandrama Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in Mersin'deki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Bakan Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan ile beraberindeki heyet önce Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde operasyonda olumsuz hava şartlarından etkilenen ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen şehit Jandrama Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in Silifke ilçesinde bulunan babaocağını ziyarett eti.
Bakan Murat Kuurm ve beraberind eheyet daha sonra, aynı operasyon şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel'in Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki baba evine ziyarette bulundu.
Şehidin babası Hasan Türkel ve erkek kardeşiyle görüşerek taziyelerini ileten Kurum ve Elvan, Kur'an-ı Kerim tilavetini dinleyip, şehit için dua etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.