Ekonomi » Güncel »

Mersin'e TOKİ Müjdesi

Mersinde dar gelirlilere TOKİ müjdesi verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan ile Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Kurum, Mersin'de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, bakanlık olarak tek tek illeri gezdiklerini aktardı.

Bakan Kurum, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin gerektirdiği şekilde yapmamız gerekenleri yerinde vekillerimizle, bakanlarımızla, valilerimizle birlikte görüp, projelere ilişkin kararlar alıp, sahada hızlı bir şekilde uygulamak istiyoruz." diye konuştu. Mersin'in büyük bir limana, önemli sanayi, tarım ve turizm potansiyellerine sahip olduğunu anlatan Kurum, şunları söyledi:"Mersinimiz'in çok beklediği, TOKİ ile hem emeklilerimize hem de sosyal anlamda alt gelir grubuna yönelik konutlar için bugün arazilerimize baktık. Bunların da kararlarını aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte hem emeklilerimize hem de alt gelir grubuna yönelik projeleri gerçekleştiriyor olacağız." dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.