Erdemli » Güncel » Asayiş »

Mersin Erdemli Kayacı Kanyonunda Ayı Paniği

Mersin'de piknik yapan bir arkadaş grubun karşısına ayı çıktı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'in Erdemli lçesinde bulunan ve sürekli ziyareçilerin uğrak noktalarından biri olan Kayacı Vadisindeki kanyonda ayı paniği yaşanadı.
İddialara göre, kanyonda ormanlık alan piknik yapan bir arkadaş grubu akşam saatlerinde bir ayı ile karşılaştılar. Ayı yı gören gençler panikleyerek tüm eşyalarını bırakarak kanyondan kaçmaya çalıştılar.
Kaçma esnasında bir arkadaşlarının yanlarında olmadığını gören diğer gençler hemen durumu güvenlik güçlerine bildirdiler. Olay yerine gelen güvenlik güçleri çevrede yaptığı aramada diğer genci bulmasıyla gençler rahat bir nedes aldı.
Güvenlik günçleri gençlerin eşyalarını alarak, grubu güvenli bir şekilde kanyondan çıkardı.
Öte yanda yaşanan olayla ilgili açıklama yapan yetkililer, kanyonun vahşi doğal yaşama uygun olduğunu belirterek bu bölgede vahli hayvanalrın olabaileceğini belirterek bu bölgeye gelen ziyaretçilerin dikkatli olmalarını istediler.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.