Güncel » Asayiş »

5 Yaşındaki Çocuğu Taciz Eden Zanlı Serbest Bırakıldı

Zanlı serbest bırakan savcı hakkında inceleme başlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Trabzon'da, 5 yaşındaki kız çocuğuna taciz eden sapık, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Sapık, sosyal medyada gelen tepkiler üzerine tekrar gözaltına alınmıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HSK Başkanı sıfatıyla Trabzon'da bir çocuğu taciz eden şüpheliyi serbest bırakan savcı hakkında inceleme izni verdi.
SORUŞTURMA İZNİNİ ONAYLADI
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanı olarak, Trabzon'da küçük bir çocuğa istismarda bulunan şüpheli şahsı, "Önce serbest bıraktığı, sonra sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine gözaltına aldığı" iddialarına muhatap olan savcı ile ilgili müfettiş incelemesine izin verdi. HSK 1. Dairesinin teklifi üzerine, iddiaları değerlendiren Kurul, savcı hakkında soruşturma izni isteyen yazıyı HSK Başkanı Abdulhamit Gül'e sundu. Bakan Gül, inceleme başlatılması için onay verdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.