Spor » Güncel »

Mersin İdmanyurdu 2 Anamur Muz Spor 1

Mersin İdman Yurdu, 1-0 geriye düştüğü maçta Anamur Muzspor’u 2-1 yendi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İdman Yurdu, ligin 11. haftasında sahasında Anamur Muzspor’u 2-1 yendi.
Toroslar Koray Aydın Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 3 bine yakın taraftar takip etti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip etkili başladı ve golü buldu. Yediği golün şokunu çabuk atlatan kırmızı şeytanlar taraftarının da desteği ile beraberlik golünü buldu. Golün ardından üstünlük sayısı için ataklarını sıklaştıran kırmızı şeytanlar çabalarının sonucunu aldı ve 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Mersin İdman Yurdu, zaferine bir yenisi ekledi.
FUTBOLCULARDAN KENT YÖNETİCİLERİNE TEPKİ
Mersin İdman Yurdu’nun 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmaya futbolcuların hareketi damga vurdu. Kırmızı şeytanların futbolcuları ilk 1 dakikada topa dokunmayarak kent yöneticilerine tepkilerini gösterdi.
Mersin İdmanyurdu 11. haftada 7 galibiyet 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak puan cezası nedeniyle ligde 7. sırada yerini aldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.