Güncel » Asayiş »

Mersin’de 26 Kadını Dolandıran Şüpheli Yakalandı

Mersin’de 26 kadını kendisini psikolog olarak tanıtarak gönül ilişkisi kurarak dolandırdığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, A.G. isimli kadın, “Kendisini akademisyen olarak tanıtan ve gönül ilişkisi yaşadığım U.A., kredi kartımdan 4 bin 399 TL para çekmiş. Sunum yapacağını söyleyip tablet bilgisayarımı da aldı. Kendisini bir daha görmedim" şeklindeki şikayetinin ardından polis çalışma başlattı.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmadan şüphelinin kimliğini tespit etti.
Şüphelinin Mustafa K. İsminde ve üstelik ilkokul mezunu olduğunu belirleyen ekipler Mustafa K.’yı Pozcu’da bir dolmuşta yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyetteki ifadesinde, kadınların psikolojik hallerini çözümleyebilmek için psikanalizin kurucusu Sigmund Freud'un kitaplarını okuduğunu ve kendisini doktor, psikolog olarak tanıtarak 26 kadının dolandırıldığını itiraf eden Mustafa K. hakkında daha önce dolandırıcılık suçundan 18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis ve 46 bin 160 TL para cezası bulunduğu öğrenildi.
İşlemleri tamamlanan Mustafa K. Cezaevine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.