Güncel » Adana » Asayiş »

Anne Vahşeti! Kocasına Acı Çektirmek İçin Bebeğini Öldürdü

Kocasına acı çektirmek için bebeğini döverek öldüren Aysel Yıldırım tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Adana'da meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Aysel Yıldırım, kocasının kendisine yeterince ilgi göstermediği iddiasıyla öz kızını döverek öldürdüğü belirtildi.
Edinilen bilgilere, merkez Seyhan ilçesindeki Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İlhami Korkmaz (47), ile dini nikahla yaşadığı üçüncü eşi Aysel Yıldırım, kocasının kendisine yeterince ilgi göstermediği gerekçesiyle cinnet getirip, çocukları Emine Pınar Korkmaz'ı döverek öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.
Yıldırım emniyetteki ifadesinde, “Kocam benimle ve evle ilgilenmiyordu; ona ders vermek, canını acıtmak için bebeğimi öldürdüm, ancak kendime geldiğimde kendi canım çok yanıyordu” dediği ortaya çıkarken, adliyeye sevk edilen Yıldırım, gazetecilerin sorularına karşılık "Evet, öldürdüm işte. Ne var? Allah kocamın belasını versin" dedi.
Aysel Yıldırım çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevine gönderildi.
Öte yandan, anne vahşetine kurban giden 15 aylık Emine Pınar Korkmaz'ın cenazesi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.