Tarsus » Spor »

Tarsus İdmanyurdu, Hafta Sonu Zonguldak Kömürspor Deplasmanına Gidiyor

TİY kötü gidişe dur demek istiyor...


@mersinhaber 'i takip et
TFF 2. Lig kırmızı grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu, bu hafta sonunda deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli ekipte bu maç için hazırlıklarını sürdürüyor
TİY  önceki gün kendi sahasında Konya Anadolu Selçukluspora 2-0 yenilirken taraftarını üzmüştü. Son üç maçını kaybeden sarı lacivertliler bu kötü gidişe bir an evvel son vermek zorunda.
Son haftalarda takımda 5-6 oyuncusu sakat yada cezalı olduğu için tam kadro kuramayan teknik direktör Özcan Kızıltan, zor günler yaşarken, bu sakatlıkların bir an evvel bitmesi temenni ediliyor.
Konya Anadolu Selçuklu maçını unutturmak isteyen sarı lacivertliler bu hafta sonunda Zonguldak deplasmanına çıkacaklar. Hazırlıklara dünden itibaren teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde başlanırken çalışmalar Cuma gününe kadar kendi tesislerinde devam edecek.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.