21 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları: Büyük ikramiye sahibini buldu!

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı, 10 milyon lirayı aşan dev ikramiye Tekirdağ'dan bir kişinin oldu. Milli Piyango bu hafta büyük ikramiye tutarı olarak 10 milyon 436 bin TL belirledi.


@mersinhaber 'i takip et
Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı, 10 milyon lirayı aşan dev ikramiye Tekirdağ'dan bir kişinin oldu. Milli Piyango bu hafta büyük ikramiye tutarı olarak 10 milyon 436 bin TL belirledi. Sayısal Loto haftada iki kez Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenleniyor. Milli Piyango'nun en çok kazandıran oyunlarından biri olan Sayısal Loto bu akşam talihliyi sonunda bulundu.
Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Son 6 çekilişte 6 şanslı rakamı bilen çıkmayınca büyük ikramiye adeta kar topu gibi büyümüştü. Bu hafta talih kuşu Tekirdağ’dan bir kişinin başına kondu. Kuponlarını dolduran binlerce vatandaş heyecanla Sayısal Loto çekiliş sonucunu ve büyük ikramiye tutarını araştırıyor. İşte Sayısal Loto çekiliş sonucu ve büyük ikramiye tutarı…
21 KASIM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUCU
Milli Piyango çekiliş heyeti ve noter huzurunda çekilen Sayısal Loto sonucu:
22, 30, 31, 36, 39, 49
Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.