Anamur » Güncel » Asayiş »

Mersin Anamur’da Yıldırım ve Şimşeklerin Dansı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'in Anamur ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmurla birlikte şimşek ve yıldırımlar geceyi aydınlattı.Gökyüzünde adeta şimşek ve yıldırımların dansı vardı. Geceyi aydınlatan şimşek ve yıldırımlar objektiflere böyle yansıdı.
Anamur Manşet'te yer alan habere göre, Birbiri ardına çakan şimşekler Anamur’u aydınlattı. Şehrin her tarafından açık bir şekilde görülen şimşek çakması, gökyüzünde görsel bir şölen oluşturdu.
Ayrıyeten sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan bir video tıklama rekorları kırıyor.Anamur sahilinde bir gemi üzerinden çekildiği iddia edilen video’da şimşek ve yıldırımlar geceyi aydınlattıyor,Gökyüzünde adeta şimşek ve yıldırımların dansını yansıyor.Ne kadar şimşek ve yıldırım anında korkulsada gökyüzündeki oluşturdukları görsel ile izlenmeye değer görüntüler ortaya çıktı.



Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.