Eğitim »

Mersin Barosu İle Çağ Üniversitesi Yeni Projelerde Buluşuyor

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ertekin, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret ederek yeni projelerin elbirliği ile hayata geçirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.


@mersinhaber 'i takip et
Geleceğin bireylerini yetiştiren, toplumsal gelişime öncülük eden Çağ Üniversitesi ile ortak çalışlar içerisinde olmayı önemsediklerini ifade eden Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz,“Mersin Barosu ile Çağ Üniversitesi arasında devam eden işbirliği protokolü kapsamında; Mersin Barosu avukatlarının Çağ Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencilerinin kişisel ve mesleki gelişimleri ile toplumun sosyal, hukuki ve bilimsel konularda bilinçlenmeleri, bu konularda farkındalık oluşturulması amacıyla sosyal, hukuki, bilimsel, eğitim faaliyetleri, projeler, etkinlikler konusunda çalışmalar, ayrıca toplumu koruyucu, önleyici, geliştirici ve destekleyici panel, konferans, sempozyum, çalıştay ve söyleşiler düzenlemek için fikir alışverişinde bulunduk”diye konuştu.
Önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri yeni projelerin temellerini attıklarını söyleyen Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ertekin ise, gerek toplumsal sorunlara yönelik farkındalık çalışmalarında, gerekse Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin eğitimine katkı sunmak amacıyla Mersin Barosu ile birlikte çalışmaya devam etmekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’a yeni görevinde başarılar diledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.