Güncel » Asayiş »

Kalp Krizinden Hayatını Kaybeden Trafik Polisi Mustafa Kayhan Mersin'de Defnedildi

Yaşamını yitiren polis memuru Mustafa Kayhan (45), düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de geçirdiği ani kalp krizi ile hayatını kaybeden Trafik Polisi Mustafa Kayhan gözşyaşları arasında toprağa verildi.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Kayhan (45), evde rahatsızlanarak ambulansla Mersin Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Hastaneye kaldırılan Kayhan'ın kalp krizi geçiridğini belirlenirken doktorlar hemen tedavi aldı. Yapıaln tüm müdahalelere rağmen 45 yaşındaki trafik polisi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis memuru Mustafa Kayhan için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Buarada yapılan cenaze töreninden sonra cenaze namazı kılındı. Kılınına cenaze namazının ardından Mustafa Kayhan Akbelen Mezarlığı'nda defnedildi.
Cenaze törenine, Mersin Valiliği ve İl Emniyet müdürlüğünden görevlilerin yanı sıra, Mustafa Kayhan'ın anne ve babası ile mesai arkadaşları katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.