Yaşam » Güncel »

Mersin’de Deniz Suyunun Çekilmesi Vatandaşları Endişelendirdi

Mersin’de deniz suyunun kıyıdan yaklaşık 15 metre çekilmesi, bölge sakinlerini endişelendirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bu yıl ülke genelinde olduğu gibi Mersin’de denizin geri çekilmesi bölgede bulunan vatandaşları endişelendirirken, sakilde uzunca bir kumsal alan meydana geldi.
Mersin’de bulunan Pozcu Sahilinde denizin yaklaşık 15 metre çekilince kayalıklardan sonra metre genişlikte bir kumsal sahil oluştu.
Bölge sakinleri merakla suyun çekildiği alanı incelerken kayalıkları geçerek oluşan kumsal alanda gezinirken, bir yandan deniz suyunun geri çekilmesini “deprem olacak” şekilde yorumladılar.
Daha önce böyle bir şey görmediklerini kaydeden bazı vatandaşlar ise bunun bir gel-git olayı olabileceğini dile getirdiler.
Uzun yıllardır Mersin’de yaşadığını ifade eden Mersinli vatandaşlardan Asım Öre, “Yaşım 49 şu ana kadar Mersin’de böyle bir şey görmedim. Ama büyüklerimizden duymuştum. Bu gibi durumlarda deprem olacağı inancı yaygın. Ama kesin nedendir onu da bilemiyoruz. Şu an endişe içerisindeyiz.” İfadelerini kullandı. (MersinHaber.com)
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.