Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 Belediye Başkan Adayını Açıklıyor, Canlı Aktarıyoruz

Son dakika! Haliç Kongre Merkezi'nde AK Partililerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 büyükşehir ve 26 il belediye başkanı adayını açıklıyor, canlı aktarıyoruz!


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde yarışacak 14 büyükşehir ve 26 il belediye başkan adayını tanıtmak için Haliç Kongre Merkezi'nde AK Partililer ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partililere sesleniyor.

"MİLLET SANDIĞA GÖMECEKTİR"

Zira bu ittifakın içinde milletperverliğe karşı ne ararsanız var. Terör örgütünün destek verdiği partinin içinde olduğu ittifaktan hayır çıkar mı? Bugün bazı medya yayınlarında da gördüğümüz gibi, çocukları dağa kaçırıp onlara neler yapıldığını görüyoruz. Şu anda ana muhalefet partisi bu tür oluşumla, Kandil'den aldıkları icazet ile bir araya gelen oluşumu, benim milletim onları nasıl çukurlara gömdüyse sandığa da gömecektir. Çok çalışacağız.

"MHP'Lİ KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Birileri için ittifaklar seçimle, sandıkla sınırlı olabilir. Biz ülkenin ve milletin geleceği için yaptığımız ittifakı sonraki nesillere de miras olarak bırakacağız. Bir kez daha Sayın Bahçeli ve MHP'ye gönül vermiş kardeşlerime bu kutlu yürüyüşe verdikleri destek için teşekkür ediyorum.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.